Visie

Empowering women to fulfil their destiny

Wij van Yib zijn gepassioneerd jou als vrouw te helpen je te ontwikkelen.
En te ontdekken wat jouw bestemming is.
We doen dat door middel van trainingen en coaching.

God heeft een schat binnen in je gelegd: Een roeping, gaven en talenten.
En de allergrootste Schat is dat God Zelf door Zijn Geest in jou woont, wanneer je in Hem gelooft.
Wat een potentieel! Wat een kracht!

Alleen ervaren we dat niet altijd in ons dagelijks leven.
Yib wil vrouwen laten zien hoe God over hen denkt en wie ze zijn in Christus.
Zodat je steeds meer gaat leven vanuit wie je werkelijk bent: Geliefd, mooi en waardevol!
En je gaat stralen in deze wereld.

Ons Verhaal

In 2012 is Yib gestart door Ruth van Mierlo.

Ruth vertelt:
Jarenlang dacht ik: ‘Is dit nu waarvoor ik leef? Heeft God niet een hoger doel voor mij? ‘
Ik werkte in verschillende marketingfuncties in Nederland en Frankijk. Had commerciële economie gestudeerd en aan mijn talen gewerkt.
Mijn cv zag er prachtig uit. Maar ik voelde me leeg en onvervuld. En altijd dat knagende stemmetje: ‘Doe ik het wel goed genoeg?’

Toen werd ik getroffen door een burn out en gooide het roer volledig om.
Met ons gezin verhuisden we naar de Verenigde Staten. Drie jaar lang doken we diep in de liefde van God tijdens onze theologische opleiding.
Wat een geweldige levensveranderende ervaring! We leerden Gods Woord beter kennen, gingen alles toepassen op onze eigen situatie en ervoeren grote persoonlijke doorbraken.

Zo’n tien jaar voordat Yib echt begon, had ik al het verlangen om vrouwen krachtig toe te rusten. Maar nu ik zo Gods liefde en genade leerde kennen, werd dat alleen maar sterker. Ik wilde vrouwen gaan trainen die zoveel potentieel hebben, maar door belemmerende gedachten niet tot hun doel komen.

Yib ontstond uit het diepe verlangen vrouwen te helpen in hun bestemming te wandelen.
We gingen trainingen geven aan een zaaltje vol vrouwen. Het enthousiasme spatte er van af! Zo gaaf te zien hoe vrouwen volop hun passie kunnen gaan najagen, omdat ze vrijkomen van angst, twijfels en schuldgevoel.

Met de Yib Leiders Track zijn we Certified Yib Trainers gaan opleiden die een Yib-training in hun eigen omgeving kunnen geven.
In 2019 zijn we de stichting gestart Joyful Life Network; een platform voor nieuwe trainingen voor binnen- en buitenland.
We zijn God zo dankbaar voor Zijn liefde en genade!

Jij bent uniek en God wil dat jij impact hebt op jouw omgeving!

Team

Yib valt onder Stichting Joyful Life Network.

Het bestuur wordt geholpen door medewerkers die de Yib-trainingen doorlopen hebben en een hart voor vrouwen hebben.

Ruth van Mierlo

Ruth is enthousiast, doortastend en doelgericht. Het is haar grote verlangen dat vrouwen tot bloei komen en invloed hebben op hun omgeving.

Jennifer Bakker

Jennifer is een vrouw met veel wijsheid. Door haar liefde en haar profetische gave is ze een bemoediging voor veel vrouwen.

Ellis Verburg

Ellis is een warme, zorgzame vrouw die mensen snel in haar hart sluit. Ze voelt mensen en situaties goed aan en is een echte bidder.

Aanbevelingen

Wat ik zo geweldig vind van de YIB trainingen is, dat er goed uitleg van bijbels onderwijs wordt gegeven en dat je direct wordt uitgedaagd om het geleerde in de praktijk te brengen.
Jezus zegt ‘wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader’ Johannes 14:12.
Jij bent bestemd om samen met Jezus te regeren en verandering te brengen in de omgeving waar je woont en werkt.
Jij bent van koninklijke bloede! Tijdens de YIB trainingen ontvang je geestelijke sleutels om toe te passen in je dagelijks leven zodat ook jij in je bestemming gaat wandelen.

Astrid Feddes,
Spreekster en oprichtster Destined to Reign

 

Ik heb het grote voorrecht Ruth van Mierlo al een aantal jaar persoonlijk te mogen kennen.
In elke ontmoeting deelt ze vol passie over haar hart voor vrouwen en diepe verlangen om de vrouw in haar al schoonheid tot bloei te zien  komen. Yib is een bediening die niet alleen prachtig onderwijs biedt, maar die daadwerkelijk de vrucht laat zien dat God vrouwen tot bloei wil zien komen. Als man vind ik het geweldig dat God vrouwen als Ruth roept om haar leven te delen zodat andere vrouwen zo een geweldige zegen ontvangen.
Als jij als vrouw tot bloei wilt komen in alles wat God voor je heeft klaar liggen, dan is Yib een plaats waar je zult gaan ervaren dat je innerlijke schoonheid werkelijk tevoorschijn zal komen.
Ik beveel dit prachtige werk dan ook van harte aan.

Daniël Renger,
Gemeente-adviseur 

 

YIB is een prachtige training voor vrouwen waarin je opgebouwd, bemoedigd en gesterkt wordt in je relatie met God en andere vrouwen.
In de training ga je de diepte van Gods Woord in, zal je ontdekken welke schatten er in staan en wat deze betekenen voor je leven.
Je zult ontdekken welke plannen God voor je koestert waar je in mag leven.
Het mooie van de training is ook dat er wordt ingegaan op wat je talenten en gaven zijn en hoe je deze kunt inzetten ter ere van God.
Daarbij word je aangemoedigd concrete plannen te maken.
Wil je een (interkerkelijke) vrouwengroep starten, of is deze er reeds en ben je op zoek naar richting en inhoud? Dan is YIB echt een aanrader!

Drs. Ruth Sleebos – van Otterloo
,
Algemeen secretaris VPE

 

Mijn vrouw Debora en ik ontmoetten Ruth van Mierlo tijdens een landelijk bijeenkomst en we werden gelijk getroffen door haar open, transparante en passievolle wijze waarop ze sprak over de dingen die haar bezig hielden. Toen Ruth over YiB begon te spreken werd ze nog enthousiaster en had het over vrouwen gezond maken en vrouwen in hun bestemming brengen. Dit alles vanuit het Woord van God en vanuit de werking van Gods Geest in ons.

We hebben haar twee keer uitgenodigd in VPE regiobijeenkomsten om een “proefles” te doen voor vrouwen en voor de mannen die er bij wilden zijn. Hierdoor werd ik nog meer geraakt en God sprak in één van de lessen heel persoonlijk tot mijn hart (ja, als man in een voor vrouwen bedoelde bijeenkomst…). Ondertussen is Debora met een YiB training gestart en is heel enthousiast.

Ik wil de YiB trainingen van harte aanbevelen. Het materiaal vertolkt Gods hart voor gezondmaking  en om vrouwen te brengen naar hun bestemming in God.
Ik zie er naar uit dat vele vrouwen door het materiaal van YiB in dat plan van God voor hun leven zullen komen.

Ir. J.B. Spijker,
Regioleider VPE Zuidwest.

© Yib