Aanbevelingen

Wat ik zo geweldig vind van de YIB trainingen is, dat er goed uitleg van bijbels onderwijs wordt gegeven en dat je direct wordt uitgedaagd om het geleerde in de praktijk te brengen.
Jezus zegt ‘wie op mij vertrouwt zal hetzelfde doen als ik, en zelfs meer dan dat, ik ga immers naar de Vader’ Johannes 14:12.
Jij bent bestemd om samen met Jezus te regeren en verandering te brengen in de omgeving waar je woont en werkt.
Jij bent van koninklijke bloede! Tijdens de YIB trainingen ontvang je geestelijke sleutels om toe te passen in je dagelijks leven zodat ook jij in je bestemming gaat wandelen.

Astrid Feddes,
Spreekster en oprichtster Destined to Reign

 

Ik heb het grote voorrecht Ruth van Mierlo al een aantal jaar persoonlijk te mogen kennen.
In elke ontmoeting deelt ze vol passie over haar hart voor vrouwen en diepe verlangen om de vrouw in haar al schoonheid tot bloei te zien  komen. Yib is een bediening die niet alleen prachtig onderwijs biedt, maar die daadwerkelijk de vrucht laat zien dat God vrouwen tot bloei wil zien komen. Als man vind ik het geweldig dat God vrouwen als Ruth roept om haar leven te delen zodat andere vrouwen zo een geweldige zegen ontvangen.
Als jij als vrouw tot bloei wilt komen in alles wat God voor je heeft klaar liggen, dan is Yib een plaats waar je zult gaan ervaren dat je innerlijke schoonheid werkelijk tevoorschijn zal komen.
Ik beveel dit prachtige werk dan ook van harte aan.

Daniël Renger,
Gemeente-adviseur 

 

YIB is een prachtige training voor vrouwen waarin je opgebouwd, bemoedigd en gesterkt wordt in je relatie met God en andere vrouwen.
In de training ga je de diepte van Gods Woord in, zal je ontdekken welke schatten er in staan en wat deze betekenen voor je leven.
Je zult ontdekken welke plannen God voor je koestert waar je in mag leven.
Het mooie van de training is ook dat er wordt ingegaan op wat je talenten en gaven zijn en hoe je deze kunt inzetten ter ere van God.
Daarbij word je aangemoedigd concrete plannen te maken.
Wil je een (interkerkelijke) vrouwengroep starten, of is deze er reeds en ben je op zoek naar richting en inhoud? Dan is YIB echt een aanrader!

Drs. Ruth Sleebos – van Otterloo
,
Algemeen secretaris VPE

© Yib Your Inner Beauty